DUPLO DUSENSE

Kun käytössä on Duplon luotettava imusyöttötekniikka ja helppokäyttöinen Windows-käyttöliittymä on kohdelakkaus helppoa ja nopeaa. Laite tulostaa 600:n DPI:n tarkkuudella lakkaa haluttuihin kohteisiin eri paksuuksilla käyttäen mustesuihkutekniikkaa ja erilaisia painettuja tuotteita on lukuisia; Esitteet, kirjan kannet, käyntikortit, tervehdyskortit, postikortit, kutsut, todistukset tarrat, etiketit, pakkaukset jne, mahdollisuudet ovat lukuisat.

DuSense Sensory Coater

Spot UV-tulostus nostaa lopputuloksen kokonaan uudelle tasolle. Se luo digitaalisesti käsin kosketeltavan tuntemuksen printatulle medialle ja tekee siitä kiinnostavan ja saa tuntoaistit hereille riippumatta siitä, kuka on vastaanottaja. DuSense Sensory Coater:lla teet vaikutelman, jota ei ole ollut saatavilla aiemmin tällä hintatasolla. Tämä tekee laitteesta houkuttelevan useimmille digi- tai offsetpainotaloille. Helppokäyttöinen Duplo DuSense on kompakti laitekokonaisuus, jonka ansiosta monet painot voivat tarjota asiakkailleen erittäin kannattavasti digitaalista lisäpalvelua.

Tulostusmalleja

High Definition 600dpi inkjet heads

600 dpi tulostustarkkuus mahdollistaa paksujen ja ohuiden, jopa fonttikoon 5 kohteiden lakkauksen tarkasti.

Precision as Standard Image register mark ensures UV alignment

Kaksi kameraa ja Duplon IRM (Image Register Mark) takaavat lakkatulostukseen 0,2 mm: n tarkkuuden koko arkin pituudelta. Laitteen automaattinen asettelu- ja säätötoiminto korjaavat jokaisella arkilla mahdollisesti tapahtuneen liikkumisen XY-suunnassa sekä myös venymisen ja vääntymisen, mikä on mahdollista arkin laminoinnissa. Tämä tehdään tulostuksen aikana automaattisesti, jolloin käyttäjä voi keskittyä muihin tehtäviin.

Going to great lengths to be Productive Supports maximum sheet size of 364 x 740mm

Laitteen suurin arkkikoko on 364x749mm, joten se on yhteensopiva hyvin digitaalisen tuotannon kanssa. Maksimi nopeus on 1080 SRA3-arkkia tunnissa, joka tarkoittaa, että suuren syöttöalustan vuoksi laite voi toimia 30 minuuttia paperia lisäämättä.

Finishing process